Miniquiches Met Hoedje
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Meng (van het vuur) met de kaas, het brood en de sjalotsnippers. Verdeel het mengsel over vier individuele siliconenvormpjes (bijv. muffinvormpjes). 3. Klop de eieren op met de melk en wat tijm en peper. Verdeel over de vormpjes. 4. Zet de taartjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal ze eruit, laat afkoelen en ontvorm de quiches. 5. Snij de hoedjes van de tomaten en zet op elke quiche zo'n hoedje. 6. Snij de rest van de tomaat in kleine blokjes en meng ze met rucola. Bestuif de salade licht met olijfolie en serveer bij de quiches
- 100 Gram Gerookt Spek, In Reepjes
- 100 Gram Camembert, In Dobbelsteentjes
- 100 Gram Brood (4 Sneden), In Dobbelsteentjes
- 2 Uien, Gesnipperd
- 4 Eieren
- 2.5 Dl Halfvolle Melk
- Tijm
- Peper
- 4 Sweet Pink Tomaten
- Rucola
- Olijfolie In Een Verstuiver