Chocolade Taart

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Gebak

Chocolade Taart   Bereidingwijze

Breek de chocolade in stukjes en doe ze, samen met het water en de boter in een afsluitbare pot, zet deze gedurende anderhalve minuut in de microgolfoven op 750 watt of tot de chocolade en boter gesmolten zijn. Meng ondertussen de bloem, suiker en eieren tot een homogene massa. Voeg er het chocolademengsel aan toe en meng alles goed onder elkaar. Doe dit deeg in een (liefst) glazen ovenschaal en zet deze gedurende zo'n 7 minuten in de microgolfoven op 750 watt, controleer of de taart bovenaan droog aanvoelt, en zet desgewenst nog een minuut terug in de oven. Laat tenslotte afkoelen en werk af met wat bloemsuiker.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Pure Chocolade
  • 100 Gr Boter
  • 75 Ml Water
  • 100 Gr Suiker
  • 100 Gr Zelfrijzend Bloem
  • 3 Eieren
Probeer ook eens...