Gegratineerde Brie Met Sla
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze8 minuten Bereiding Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de kappertjes, de olijfolie en de azijn. Roer onder de sla en de tomaten en schik op de borden. Verdeel de brie over de sneetjes brood en schuif ze onder de grill tot de kaas licht gegratineerd is. Schik ze op de sla, lepel er de honing over en werk af met koriander en peper.
- 200 Gr Rucola Sla
- 100 Gr Brie
- Gehakte Koriander
- 150 Gr Kerstomaatjes
- 1 El Kappertjes
- 2 El Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- Ciderazijn
- Honing
- Peper
- 4 Sneetjes Brood Zonder Korsten