Cointreausoesjes Met Caramel
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeDoe de Chocolade Mousse in een planeetmenger en klop de mousse op de hoogste stand op (gedurende 8 à 12 minuten). Spatel de gekonfijte sinaasappel samen met de Cointreau door de opgeslagen mousse en schep deze in een schaal. Plaats de mousse en schep deze in een schaal. Plaats de mousse minimaal 2 uur in de koeling. Bereiding Schep de Chocolade Mousse in een spuitzak met een klein glad spuitje en spuit hiermee de soesjes vol. Doe de suiker in de pan met een klein beetje water en laat dit koken totdat het geheel gaat caramelliseren. Laat de caramel iets afkoelen en haal de soesjes er snel doorheen. Verdeel de soesjes over de borden en maak de dessert af met de Chocolade Saus.
- 5 Dl Grandessert Chocolade Mousse
- 40 Gram Gekonfijte Sinaasappelblokjes
- 20 Gram Cointreau
- 60 Soesjes
- 150 Gram Suiker
- 1 Dl Grandessert Chocolade Saus