Pannecotta Met Honing-rumsiroop

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Pannecotta Met Honing-rumsiroop   Bereidingwijze

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de suiker langzaam aan de kook. Klop de eierdooiers los met een paar eetlepels room. Schenk ze al roerend bij de room en laat op een laag vuur rustig binden. Neem de pan van het vuur en meng er de geweekte gelatineblaadjes onder, laat 15 minuten afkoelen. Verdeel over 4 bekertjes (of vormpjes) en laat een nacht afkoelen in de koelkast. Siroop: Breng het water, samen met de suiker en rum al roerend aan de kook en laat inkoken tot een dunne siroop, lepel deze siroop rondom de pannecotta's.

Boodschappenlijstje
  • 500 Ml Slagroom
  • Vanillestokje
  • 150 Gr Suiker
  • 2 Eierdooiers
  • 3 Blaadjes Gelatine, 10 Minuten In Koud Water Geweekt
  • Voor De Siroop -
  • 1½ Dl Water
  • 2 El Rum
  • 50 Gr Acaciahoning
  • 25 Gr Suiker
Probeer ook eens...