Provençaalse Venusschelpen

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Provençaalse Venusschelpen   Bereidingwijze

Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet de witte wijn erover en laat koken tot alle schelpen open gaan. Serveer de venusschelpen in kommetjes met wat kookvocht en een stukje stokbrood

Boodschappenlijstje
  • 1 Kilo Verse Venusschelpen
  • Spaanse Rode Ui, Fijngesnipperd
  • 2 Selderijstengels, In Stukjes
  • 2 Tomaten, Ontveld En In Stukjes
  • Halve Groene Paprika, In Stukjes
  • 2 Teentjes Knoflook, Fijn Gehakt
  • 2 Dl Witte Wijn
  • Verse: Tijm, Majoraan, Rozemarijn, Zout En Zwarte Peper
Probeer ook eens...