Toast Met Blauwe Kaas En Walnoten
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
Bereidingwijze- Snijd het stokbrood in 20 dunne sneetjes. Rooster de sneetjes brood in voorverwarmde oven in 10 min. mooi bruin. Fruit intussen de bosuitjes in de hete olie. Voeg de shii-take toe en bak ze op een hoog vuur mee. - Schenk de port erbij en laat het vocht op een hoog vuur verdampen. Breng alles op smaak met peper en zout. - Verdeel het mengsel over de toast. Verdeel de kaas en de walnoten erover en schuiif de toastjes nog 2 min. in de hete oven. Serveer direct.
- Klein Voorgebakken Stokbrood
- 5 Bosuitjes, In Stukjes Van 3 Cm
- Olijfolie
- 100 Gram Shii-take, In Plakjes
- 2 Eetlepels Rode Port
- 100 Gram Fourme D'Ambert ( Franse Blauwaderkaas )
- 25 Gram Gepelde Walnoten
- Versgemalen Peper En Zout