Amuse - Cannelloni Van Truffel En Aardappel

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Amuse - Cannelloni Van Truffel En Aardappel Bereidingwijze

Snijd of schaaf de geschilde aardappels in dunne plakken en leg die dakpansgewijs op plastic folie. Maak - hoeveelheden naar smaak - een smeuïg mengsel van pesto en olijfolie en smeer dat dun uit over de aardappels. Verwarm de combisteamer tot 120 °C en laat de aardappelplakjes garen. Maak intussen ruim 0,5 liter aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd de truffel in dunne plakken en schep die samen met de eierdooiers door de puree. Zet de cantharellen even aan. Schep de aardappelpuree als een baan op de plakjes roseval, verdeel de cantharellen erover, rol het geheel op en laat het in de combisteamer warm worden. Afwerking: verwijder de folie en snijd de cannelloni in kleine eenpersoons hapjes. Geef er een met truffeljus op smaak gebrachte demi-glacesaus bij en garneer met kervel.

Boodschappenlijstje
  • 3 Roseval Aardappelen
  • Bertolli Extra Vergine
  • Knorr Primerba Rode Pesto
  • Middelgrote Truffel
  • 100 Gram Aardappelpuree
  • 2 Eierdooiers
  • 100 Gram Cantharellen
Probeer ook eens...