Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas   Bereidingwijze

Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de kalfslapjes voor U en beleg ze met de ham en de Chevagne, strooi wat rozemarijn op en rol dicht, prik ze vast met een cocktailprikker. Bak de rolletjes mooi aan in boter, zet het vuur iets lager en bak verder naar wens. Neem uit de pan en hou warm Blus de pan met water, zodat je een lekkere jus bekomt. Snij de saltimbocca in schijfjes en lepel er wat jus over.

Boodschappenlijstje
  • 4 Kalfslapjes
  • 4 Sneden Chevagne Kaas
  • 4 Sneden Ganda Ham
  • 1 El Verse Gehakte Rozemarijn
  • Boter
  • Water
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...