Zachte Chocoladetaart

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Gebak

Zachte Chocoladetaart Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Breek de chocolade in stukken en laat ze au bain marie smelten. Voeg de boter in blokjes toe en roer dit tot een egale chocoladecrème. Splits de eieren en klop de eierdooiers met de suiker tot een schuimige massa. Voeg de gesmolten chocoladecrème toe en roer dit goed door elkaar. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het chocolade-mengsel. Giet dit in een met boter ingevette taartvorm en bak het geheel in ca. 40 minuten gaar. De taart is gaar als de vulling bij aanraking niet meer beweegt.Laat de taart buiten de oven afkoelen.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Goede, Pure Chocolade
  • 200 Gr Boter Op Kamertemperatuur
  • 4 Eieren
  • 200 Gr Suiker
Probeer ook eens...