Zoete Uientaart Met Ham
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Marieke Ziel » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoorbereiding Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Daarna de oven op 200 graden voorverwarmen. vervolgens de uien pellen en in halve ringen snijden. daarna de ham in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. de uien ongeveer 4 minuten bakken. bij de laatste minuut moet de ham, suiker en kerrie erbij. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ingevette taartvorm met deeg bekleden. Bereidingswijze Uimengsel over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in 25-30 minuten goed gaar bakken.
- 6 Plakjes Deeg Voor Hartige Taart (diepvries, Pak A 450 G)
- 4 Stuks Uien
- 1 Pak Schouderham (ca. 155 G)
- 2 Eetlepels Olie
- 1 Eetlepel Suiker
- 2 Theelepels Kerriepoeder
- 4 Stuks Eieren
- 100 Ml Halfvolle Melk
- 100 Gram Gemalen Belegen Kaas