Brie Met Portpruimen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeIn steelpan port met honing verwarmen. Pruimen aan port toevoegen en port ca. 10 minuten tegen de kook aan verwarmen. Pistoletje in 8 schuine, zeer dunne plakken snijden. In broodrooster sneetjes pistolet goudbruin en krokant roosteren. Pruimen met port al roerend met allesbinder binden. Sneetjes pistolet over vier borden verdelen. Op elk sneetje 1 plakje brie en 1 pruim leggen. Garneren met beetje portsaus en takje tijm.
- 1 Dl Rode Port
- 2 El Vloeibare Honing
- 8 Gedroogde Pruimen Zonder Pit
- 1 Bruin Pistoletje
- 1 El Allesbinder
- 8 Plakjes Brie (ca. 135gr)
- 4 Takjes Tijm