Aardbeienmousse

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Aardbeienmousse Bereidingwijze

Pureer de aardbeien met de suiker en het limoensap. Week de gelatineblaadjes in koud water, knijp ze uit en los ze op in een weinig warm water. Vermeng ze met de aardbeienpuree en laat een kwartiertje staan in de koelkast. Klop de room zeer stijf en spatel hem luchtig door het aardbeimengsel. Verdeel in kopjes of schaaltjes en laat tenminste 1 uur opstijven in de koelkast. Werk vlak voor het serveren af met een halve aardbei en een blaadje basilicum.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Verse Aardbeien
  • 100 Gr Fijne Kristalsuiker
  • Sap Van 1/2 Limoen
  • 3 Blaadjes Gelatine (3g)
  • 2 Dl Verse Room
  • Enkele Aardbeien En Basilicum Voor Afwerking
Probeer ook eens...