Biefstukreepjes Met Broccoli
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzeMeng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg deze bij de marinade. Meng dit zodat de marinade de reepjes goed bedekken en laat dit 15 minuten staan. Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de ui, knoflook en gember tot ze zacht maar niet bruin zijn. Voeg de biefstukreepjes toe en verhit alles nu ca 2 tot 3 minuten op een hoog vuur. Was de groenten, snij de broccoli in roosjes en de snijbonen in stukjes. Doe de groenten in de wok, voeg het water toe en laat het geheel nog enkele minuten doorkoken. De groenten moeten net zacht zijn. Serveren met rijst.
- 2 Theelepels Maizena
- 1 Eetlepel Mirin Of Droge Sherry
- 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
- 0.5 Dl Water
- 400 Gram Biefstuk
- 200 Gram Broccoli
- 150 Gran Snijbonen
- 2 Eetlepels Sojasaus
- Grote Ui
- 1 Theelepel Verse Gember, Fijngesneden
- 1 Theelepel Sesamolie
- 1 Eetlepel Pindaolie