Pittige Walnoten

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Pittige Walnoten Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met antiaanbaklaag) op matig vuur. Voeg alle smaakmakers toe en vervolgens de walnoten. Roerbak de walnoten op matig vuur tot bijna al het vocht is verdampt. Spreid de noten uit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak ze in ongeveer 10 minuten knapperig en bruin.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Walnoot(helften)
  • 1.5 El Boter
  • 1.5 El Olie
  • 2 Tl Worcestersaus
  • Halve Tl Tabasco
  • Kwart Tl Versgemalen Zwarte Peper
  • Kwart Tl Zout
  • 1.5 Tl Sojasaus
  • 2 El (balsamico)azijn
  • 1 El Neutrale Azijn
Probeer ook eens...