Tomatenquiche Met Zoete Ui

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Tomatenquiche Met Zoete Ui Bereidingwijze

1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het vocht. 3.Klop de eieren los met de crème fraîche, de kaas, de rozemarijn, de tijm, de suiker en zout en peper naar smaak. 4.Bekleed de ingevette taartvorm met het (ontdooide) bladerdeeg, druk goed aan en bestrooi de bodem met de couscous. 5.Verdeel de plakken tomaat en de uiringen over de bodem en schenk het eimengsel erover. 6.Bak de tomatentaart in het midden van de oven in 35 minuten gaar, 7.dek na 20 minuten de bovenkant van de taart af met aluminiumfolie.

Boodschappenlijstje
  • 4 Tot 6 Trostomaten
  • 3 Eieren
  • 2 El Creme Fraiche
  • 150 Gr Geraspte Kaas
  • 1 Tl Gedroogde Rozemarijn ,
  • 1 Tl Gedroogde Tijm ,
  • Mespuntje Suiker
  • 5 Bladerdeeg Vellen
  • 2 El Couscous
  • 1 Zoete Ui(en) , In Ringen
Probeer ook eens...