Alle recepten op een rijtje

Spaghetti Met Gamba's

Stoof het gehakte Spaans pepertje en de knoflook even aan in wat olijfolie. Voeg de gamba's toe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Bolognese

Maak met een klontje boter, de bloem en wat melk een gladde bechamelsaus, smelt hierin de geraspte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Zalm & Kruidenkaas

Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water. Snij de zalm in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Met Kool & Zalm

Maak de koolbladeren los, spoel ze en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sardinische Zite

Kook de pasta al denté zoals voorgeschreven op de verpakking in gezouten water, giet af en spoel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kip Met Tonijnsaus

Doe de kip in een ruime pan en giet water bij tot alles onder staat. Hak de wortel, ui, en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Kip & Chorizo

Smelt wat boter en bak hierin de kip mooi goudbruin aan.Haal uit de pan en hou warm. Bak nu in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lamskoteletjes Met Gnocchetti

Kook de pasta beetgaar en spoel vervolgens onder koud water. Smelt een flinke klont boter en stoof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kippenvleugels 'Italia'

Smelt een flinke klont boter in een ruime pan, samen met wat olijfolie. Bak hierin de vleugeltjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spirelli Met Zalm & Kruidenkaas

Kook de spirelli zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water. Smelt ondertussen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Macaroni Met 5 Kazen

Kook de macaroni beetgaar en spoel onder koud stromend water, hou opzij. Maak een roux met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Toscaanse Balletjes

Maal de pijnboompitten, het brood en de knoflook fijn in de mixer en meng dit, samen met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gnocchi & Scampi

Kook de aardappelen gaar en pureer ze, voeg het ei en de bloem toe en meng alles goed door elkaar,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Carbonara

Snijd de pancetta in reepjes en bak deze knapperig in olijfolie. Kook de pasta beetgaar. klop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Ossobuco Alla Milanese

•Kruid de schenkels met peper en zout, wentel ze door de bloem en laat ze mooi kleuren in olie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Asperges

Maak de asperges schoon en leg ze in koud water waar wat citroensap aan is toegevoegd. Doe de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Amuse - Tagliatelle Met Roze Zalm

Kook de pasta al denté en spoel onder koud stromend water. Maak een tomaten roomsausje: boter,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Fusilli Met Artisjokken

Vul een kom met water en knijp er het sap van de citroen boven uit. Neem een artisjok tegelijk,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Amandelsaus

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Maal de amandelen met het basilicum, citroenschil en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Linguine Met Tomaat En Basilicum

Kook de linguine net gaar. Verhit de olie rustig in een sauspannetje. Voeg de ui en even later de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans