Spaghetti Met Gamba's
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeStoof het gehakte Spaans pepertje en de knoflook even aan in wat olijfolie. Voeg de gamba's toe en laat een minuutje meestoven, blus met een scheutje witte wijn en laat even inkoken. Voeg nu het tomatenvlees erbij en laat nog even mee pruttelen, breng op smaak. Kook de spaghetti al denté, giet af en roer er het tomaat/gamba mengsel onder. Verdeel over diepe borden en werk af met wat peterselie.
- 500 Gr Spaghetti
- 500 Gr Gamba's Of Scampi's
- 1 Spaans Pepertje, Piment
- 2 Knoflookteentjes, Fijngehakt
- 1 Blik Tomatenvlees, 400 G
- Scheutje Droge Witte Wijn
- Wat Vers Gehakte Peterselie
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout