Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Twan Schotman » Type: Meer van het type: Pasta

Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's) Bereidingwijze

Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze bij de ham. Laat 4-5 minuten bakken en doe er dan het paprikapoeder bij. Overgiet met melk en breng zachtjes aan de kook. Ondertussen kook je de tagliatelle "al dente". Als de saus voldoende gekookt is, mix je ze fijn, zodat je een romig mengsel krijgt. Doe er nog wat witte peper bij en meng goed. Doe er dan de tagliatelle bij en bestrooi rijkelijk met parmezaan. Dien warm op.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Tagliatelli
  • 1 Dikke Snee Ham
  • 1 Paprika
  • 1/2 Ui
  • 1 Tl Paprikapoeder
  • Melk
  • Witte Peper
  • Geraspte Parmezaan
  • Olijfolie
Probeer ook eens...