Pasta Met Romige Citroensaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook spaghetti, of een andere pastasoort zoals tagliatelle, beetgaar zoals je gewend bent. Haal het vel van 2 braadworsten en rul het worstvlees bruin in een beetje olie. Voeg hieraantoe 6 in kleine snippers gesneden plakjes salami. Bak dit tot het mooi goudbruin is. Giet eventueel teveel vet af. Maak een roommengsel van 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel rasp van de citroenschil, 50 ml slagroom, 1 ei en naar smaak: nootmuskaat, zout en peper. Giet de spaghetti af en roer dit door het worst/salami mengsel. Roer er nu ook het citroenroom-mengsel erdoor en serveer. Doe er op je bord nog wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!
- Pasta
- 2 Braadworsten
- 6 Plakjes Salami
- 1 Eetlepel Citroensap
- 1 Citroen
- 50 Ml Slagroom
- 1 Ei
- Nootmuskaat
- Peper
- Zout
- Geraspte Kaas