Frittata Met Pesto, Courgette En Artisjokharten

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Frittata Met Pesto, Courgette En Artisjokharten Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in ringen en de courgette in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak hierin de ui en courgette in 3 minuten beetgaar. Klop ondertussen in een kom de eieren los met de pesto en zout en peper naar smaak. Schep de ui, courgette en de artisjokharten erdoor. Doe dit mengsel in een ingevette lage ovenschaal of taartvorm van 26 cm Ø en strooi de Parmezaanse kaas erover. Bak de frittata in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met een frisse tomatensalade en gebakken aardappeltjes.

Boodschappenlijstje
  • Bertolli Classico Olijfolie
  • Ui
  • Courgette
  • 5 Eieren
  • 3 El Bertolli Pesto Genovese
  • Zout & Peper Uit De Molen
  • 100 Gr Gemarineerde Artisjokharten, Uitgelekt
  • 50 Gr Versgeraspte Parmezaanse Kaas
Probeer ook eens...