Pizza Salami
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Klaartje Kruger » Type: Meer van het type: Pizza
BereidingwijzeMaak het pizzadeeg en de tomatensaus volgens de basisrecepten. Verwarm de oven voor op 250°C (heteluchtoven 225°C). Dompel de tomaten 15-30 seconden in kokend water, trek er het velletje af en snij ze in plakken. Verdeel de kaas in blokjes. Snij de olijven in tweeën en haal de pitten eruit. Bestrijk het tot een cirkel uitgerolde pizzadeeg met de tomatensaus. Leg er de dun gesneden salami op met de tomatenplakken en de olijven. Strooi de blokjes kaas erover en daarover de oregano en wat peper en zout. Giet in een heel dun straaltje de olie erover. Bak de pizza 12-15 minuten boven in de oven.
- 1 Doos Pizza Deeg
- 1 Pot Tomatensaus
- 4 Stuks Tomaten
- 150 Gram Mozzarella
- 50 Gram Zwarte Olijven
- 150 Gram Salami
- 3 Theelepels Oregano
- 2 Eetlepels Olie
- Peper En Zout