High Tea Pannekoeken

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Carolien van Wessel » Type: Meer van het type: Anders

High Tea Pannekoeken Bereidingwijze

Nadat de 4 pannenkoeken bereid zijn volgens de verpakking klop je de slagroom met de suiker lobbig tot een dikke yoghurt en week de gelatine in koud water Verwarm ondertussen de sinaasappelsap. Knijp de gelatine goed uit en los deze op in de warme sinaasappelsap zorg dat het niet kookt Laat de sinaasappelsap afkoelen tot deze lobbig begint te worden. Meng de slagroom met de sinaasappelsap en bestrijk de pannenkoeken met het mengsel. Rol de pannenkoeken op en laat ze circa 2 uur opstijven in de koelkast. Voor het serveren de pannenkoeken in stukjes snijden

Boodschappenlijstje
  • 4 Stuks Pannekoeken
  • 3 Dl Melk
  • 125 Ml Slagroom
  • 250 Ml Sinaasappelsap
  • 6 Gram Gelatine Ongeveer 3 Blaadjes
  • 20 Gram Suiker
Probeer ook eens...