Alle recepten op een rijtje

Pasta Met Tonijn-kappertjessaus

Pel de tomaten, snij ze grof. Stoof de knoflook glazig in Solo, voeg de tomatenstukjes toe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Tonijn

Stoof de ui in de Solo aan en voeg er de tomatenpuree en de Solo Delifine bij. Laat de tonijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes

Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Siciliaanse Pastasalade Met Kip

Snij de kipfilets in hapklare brokjes, kruid ze met peper en wat zout en bak ze mooi goudbruin in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pastasalade Met Krokante Spekjes

Kook de pasta al denté volgens gebruiksaanwijzing, laat de erwtjes zo'n 3 minuutjes meekoken, giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kip Met Noedels

Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spirelli Met Scampi & Victoriabaars

Ontdoe de scampi's van hun "jasje", verwijder het darmkanaaltje en hou apart. Stoof de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spirelli Met Krokante Spekjes

Smelt een klontje boter en bak hierin de spekjes mooi krokant. Kook de pasta al denté, giet af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Carbonara

Snijd de pancetta in dunne reepjes en bak deze goudgeel aan in wat olijfolie, laat de ui en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Heerlijke Pasta Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Saus

Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Passievrucht

Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cappelletti Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pappardelle Met Zeevruchten

Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Pizza

Kook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Van Land & Zee

Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Vogelnestje

Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Kreeftensausje

Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tortelloni Met Asperges & Ganda Ham

Schil de asperges en stoom ze beetgaar, zo'n 25 ŕ 30 minuten. Verhit wat olijfolie in een ruime...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Noedels Met Kokosmelk

Snijd de wortelen en de peultjes in julienne, schil de courgette en snij de schil eveneens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans