Pappardelle Met Zeevruchten
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in olijfolie. Snij de tomaten in stukken en laat ze samen met de sjalot, ui, selder, laurierblad en de knoflook in een scheutje water tot moes koken, hou opzij.. Kook de pasta al denté en giet af. Vermeng met de tomatensaus. Vermeng alle ingrediënten over grote borden en versier met een takje dille.
- 500 Gr Pappardelle (brede Lintpasta)
- 12 Grote Scampi's
- 1 Kilo Mosselen
- 200 Gr Mini Inktvisjes
- 200 Gr Surumi (krab)
- 6 Vleestomaten
- Ui
- Sjalot
- 3 Selderijstengels
- 3 Knoflookteentjes
- Laurierblaadje
- 2 Eigelen
- 1 Dl Room
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout