Perziktaart
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeVerwarm de oven voor tot 175 °C. Vet een springvorm van ca. 20 cm doorsnede in met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Bereiding Kneed de bloem, gehakte amandelen, poedersuiker, Becel Dieet, gember, foelie en kaneel tot een kruimeldeeg. Druk het deeg uit in de ingevette springvorm. Snijd de perziken in plakjes en leg ze op het deeg. Bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten gaar en goudbruin. Besmeer de nog warme taart met de jam en strooi daar wat kokos overheen
- Becel Voor Koken, (roer)bakken En Braden
- 90 Gr Bloem
- 10 Gr Gehakte Amandelen
- 50 Gr Poedersuiker
- 60 Gr Becel Dieet Olie
- Mespuntje Gember
- Mespuntje Foelie
- Mespuntje Kaneel
- 2 Perziken
- 1 El Jam
- 1 El Gemalen Kokos