Broodje Met Warme Geitenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeBereidingstijd: 20 minuten Maak een knoflookvinaigrette: meng azijn, zout, peper, mosterd en het geperste teentje knoflook. Voeg al roerend de olie toe. Was de sla en verdeel de sla in kleinere stukken. Snij de broodjes door en bestrijk elke helft met een weinig vinaigrette. Snij de geitenkaas in plakjes. Leg een plakje geitenkaas op elk half broodje. Plaats in de oven onder de grill. Laat de geitenkaas gratineren. Verdeel de sla over bordjes. Schep de olijfjes door de sla en overgiet met de overblijvende vinaigrette Leg de warme broodjes naast de sla.
- 4 Volkorenbroodjes
- Geitenkaas (vers)
- 1 Zak Gemengde Sla
- 6 Eetlepels Olijfolie
- 2 Cl Azijn
- Peper En Zout
- Halve Eetlepel Mosterd
- 1 Knoflookteentje
- 12 Olijven (zwart)