Quorn Met Snijbonen En Perzik
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHak de pinda’s grof. Maak het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat ketjap. Strooi op het laatst de pinda’s erover. Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de bosuitjes kort. Voeg de Quorn met de saus, de afgegoten snijbonen, 1 dl vocht van de perziken en de maïskolfjes toe en laat het enkele minuten pruttelen. Snijd de perziken in schijfjes en vang het sap op. Halveer de maïskolfjes. Was de bosuitjes en snijd ze in kleine ringetjes. Was de snijbonen, snijd de puntjes eraf en trek eventuele draden mee. Kook de snijbonen 5 minuten in een laagje water. Lekker met rijst of mie en een komkommersalade.
- 2 Pakjes Quorn Rendang Stukjes (vleesvervanger)
- Olie
- 1 Blikje Minimaïskolfjes
- 1 Klein Blikje Perziken
- 4 Bosuitjes
- 400 Gram Snijbonen
- 2 Eetlepels Ongezouten Pinda's
- Peper En Zout
- Ketjap