Alle recepten op een rijtje

Notenlasagna

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 210° C. Rasp de geitenkaas en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pasta Met Asperges En Scampi's

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Schil de asperges en snij de vezelige uiteinden er af....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta

Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Met Raketsla En Gorgonzola

De raketsla was je en doe je in een pan met wat knoflook, olie en zout. Je laat het bakken tot de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)

Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cannelloni Agli Spinaci

Voor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Fredde Con Zucchine

Maak de courgettes schoon. Snijd ze in schijfjes en bak ze in de boter met de teentjes look. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Basilicum Gnocchi Met Een Kaassausje

Schil en kook de aardappelen goed gaar. Pureer ze en doe in een deegmachine(met de handkan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Courgettesaus

Kook de pasta al dente en giet af. Raspt de courgettes en zet weg. Verhit in een pan veel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Geroosterde Pompoen Ravioli Met Salie Boter Saus

Smelt in een grote Sauteer pan over middelmatige hitte 1 eetlepel van de boter. Voeg de sjalot en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Volkorenspaghetti Met Pijnboompitten En Saliepesto

Meng alle ingrediënten voor de pesto en wrijf ze fijn in de vijzel. Kook de spaghetti al dente,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Citroen Pasta

Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met zout en olijfolie. Doe de pasta in het water...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Cappelini Primavera

Emondeer de tomaten en snijd het tomatenvlees in brunoise, voeg de Balsamico olijfolie extra...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

MACARONI MET VERSE ZALM

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Tomaatjes En Spinazie-kaassaus

1. Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven. Pel de ui en snipper hem grof. Pel en snipper de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Cavatelli Pasta Met Broccoli

Blancheer de broccoli enkele minuten in ruim water met een weinig Natriumchloride. Giet de broccoli...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Di Paddo

De lekkerste recepten zijn vaak het eenvoudigst te bereiden. Dit gerecht staat binnen een kwartier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Fettucine Met Champignon - Tomatensaus

Maak de champignons voorzichtig schoon met een stukje vochtig keukenpapier. Snij ze fijn,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pasta Met Witlof, Kaassaus En Ham

Kook de pasta beetgaar. Halveer de witlof in de lengte, verwijder de harde kernen en snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pasta Met Broccolisaus En Oude Kaas

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de broccoli schoon en snijd de steel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion