Cannelloni Agli Spinaci
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Twan Schotman » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeVoor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik de vulling leg en die ik dan oprol. Eerst kook je de lasagnevellen 2 - 3 minuutjes zodat ze soepel worden en je ze kan oprollen. Stoof de spinazie in een nootje boter. Doe ze dan samen met de stukjes kip, een lepel bechamelsaus, zout, peper, nootmuskaat en 60 gr parmezaan in een mixer en meng alles goed dooreen. Leg dit mengsel op de lasagnevellen en rol ze op tot cannelloni. Snijd elke cannelloni in 2 stukken. Doe een laag bechamelsaus in een vuurvaste schotel en leg er de stukken cannelloni op. Doe er nog wat bechamelsaus over en overstrooi met de overgebleven parmezaan, enkele nootjes boter en wat tomatenpuree. Bak dit 20 minuten in een oven van 200°C.
- 12 Lasagnevellen
- 1/2 Gebraden Kip
- Verse Spinazie
- 200 Gr Gemalen Parmezaan
- 1/2 Liter Bechamelsaus
- Tomatenpuree
- Boter
- Nootmuskaat
- Peper En Zout