Driedimensionale Tiramisu
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: TILLY2009 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de chocola zou raspen op een grove rasp. Doe de mascarpone, marsala en poedersuiker in een kom en klop dit luchtig met een mixer. Spatel de chocolade door het roommengsel. Verdeel de lange vingers over twee dessertbordjes en leg er een flinke dot van het mascarponemengsel naast. Schenk de cognac in twee glaasjes en schenk hier de gloeiendhete espresso op. Zet de glaasjes op de bordjes en begin meteen te smullen.
- 30 G Pure Chocolade
- 125 G Mascarpone
- 2 Eetlepels Marsala
- 1 Eetlepel Poedersuiker
- 6 Lange Vingers Of Savoiardi
- 2 Glaasjes Gloeiend Hete Espresso
- 2 Eetlepels Cognac