Broccolisoep Met Knoflookbrood
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeKook de broccoliroosjes een paar minuten in kokend water met 1 theelepel zout (blancheren). Rooster de ciabattasneetjes aan beide zijden onder de grill of in een broodrooster. Wrijf ze in met knoflook. Breng de bouillon aan de kook, breng op smaak met zout en peper en voeg de geblancheerde broccoli toe. Laat 2 minuten koken. Doe in elke soepkom een soeplepel bouillon en leg er de broccoliroosjes in. Bestrooi de broccolisoep met Parmezaanse kaas. Leg de ciabattasneetjes er bovenop.
- 1 Kg Broccoli, In Roosjes
- 4 Sneetjes Ciabatta
- 4 Teentjes Knoflook, Geschild En Gehalveerd
- 1 Liter Kippen- Of Kalfsbouillon
- 25 G Parmezaanse Kaas, Versgeraspt