Risotto Met Champignons

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst

Risotto Met Champignons Bereidingwijze

Pel en snipper de uien. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ham in kleine blokjes. Verwarm 1 eetlepel Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en rijst tot ze glazig zien. Voeg 5 dl water en de vleesfond toe en kook de rijst ongeveer 20 minuten op een zacht vuur. Verwarm intussen de rest van de Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan en bak hierin de champignons bruin. Voeg de ham toe en bak even mee. Meng de champignons en ham door de risotto en breng het geheel op smaak met zout en peper. Bestrooi de risotto met peterselie. Serveer het met een heerlijke salade

Boodschappenlijstje
  • 2 Uien
  • 200 Gr Champignons
  • 150 Gr Gerookte Ham (dikke Plak)
  • 2 El Becel Bakken En Braden Vloeibaar
  • 250 Gr Risottorijst
  • 1 El Vleesfond
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 2 El Fijngehakte Peterselie
Probeer ook eens...