Notenlasagna
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 210° C. Rasp de geitenkaas en hak de walnoten fijn in de keukenrobot. 2. Meng in een kom noten, kaas en room en kruid met peper en zout. Roer goed om. Kook de lasagnevellen zoals op de verpakking is aangegeven. Laat ze goed uitlekken. 3. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie en leg 3 lasagnevellen op de bodem. Leg hierop een laagje kaasvulling. Wissel de laagjes verder af en eindig met een laagje vulling. Strooi hierop het paneermeel en druppel er de olijfolie over. 4. Laat 20 minuten bakken in de oven. 5. Ook lekker: leg telkens een sneetje rauwe ham tussen elk laagje van je lasagne.
- 100 Gram Vaste Geitenkaas
- 200 Gram Walnoten
- 20 Cl Room
- 12 Lasagnevellen
- Olijfolie (extra Vierge)
- 4 Eetlepels Paneermeel
- Peper En Zout