Chocoladeschuim

Aantal personen: 3 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Kaatje Vakkert

Chocoladeschuim Bereidingwijze

1.doe de verbrijzelde chocolade in een kom.
2.vul het steelpannetje halvol met water en breng het dan aan de kook.
3.ze de kom met de chocolade in het hete water
4.als de chocolade gesmolten is neem je de pan van het vuur.
5.bij de eieren het wit van het geel scheiden en het eiwit goed met de poedersuiker stijf kloppen.
6.klop ook het eigeel een beetje op en voeg het aan de gemolten chocolade toe.
7.roer dan heel voorzichtig het geklopte eiwit bij de chocolade.
8.doe het chocolade schuim in de puddingschaaltjes en laat het een uur staan op een koele plaats.

Boodschappenlijstje
  • 60 Gram Bittere Chocolade
    2 Eieren
    2 Eetlepels Poedersuiker
    1 Steelpanetje
Probeer ook eens...