Spirelli Met Zalm & Kruidenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de spirelli zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water. Smelt ondertussen wat boter en fruit hierin het sjalotje, blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Voeg hieraan de tomaten, pijpajuintjes en gember aan toe en laat even meekoken. Roer er nu de room en de Boursin cuisine door en laat even pruttelen, werk af met de selder en breng op smaak met peper en wat zout. Snij het witloof in julienne en besprenkel met wat citroensap, voeg er de stukjes mango aan toe. Giet da pasta af en meng er het witloof en de mango onder. Neem de saus van het vuur en roer er de zalm onder. Verdeel de spirelli over diepe borden en overgiet met de saus, werk af met een takje selder.
- 500 Gr Spirelli
- 350 Gr Gerookte Zalm, In Reepjes
- 1 Dl Room Of Room Alternatief
- 1 Potje Boursin Cuisine 25 Cl, Met Look & Fijne Kruiden
- Sjalotje
- 5 Pijpajuintjes (fijngesnipperd
- 3 Mooie Tomaten, Ontveld En In Stukjes
- Scheutje Witte Wijn
- Wat Citroensap
- 1 El Fijngehakte Verse Gember
- 1 Stronk Witlof
- Halve Mango, In Stukjes
- Enkele Blaadjes Vers Gesneden Selder
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout