Pasta Met Chorizoworst En Spinazie In Kruidige Tomatensaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzePel en snipper de ui. Snijd de chorizoworst in stukjes en bak deze samen met de rode ui in een droge koekenpan in een paar minuten krokant. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Schep de pastasaus en de bevroren spinazie bij de chorizo in de pan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer de borden met parmezaanse kaas.
- 400 Gr Chorizoworst
- 350 Gr Schelpjespasta
- 450 Gr Gehakte Spinazie (diepvries)
- 1 Rode Ui
- 1 Zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 50 Gr Parmezaanse Kaas