Salade Van Pasta & Asperges
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeMaak de asperges schoon en leg ze in koud water waar wat citroensap aan is toegevoegd. Doe de aspergeschillen in een pannetje, overgiet met water en breng aan de kook, laat 10 minuten zachtjes koken, hou opzij. Stoom de asperges beetgaar, kook de tagliatelle al dente. Neem 2 dl kookwater van de aspergeschillen en laat voor de helft inkoken, voeg de room toe en laat terug goed inkoken. Voeg enkele vlokjes ijkoude boter en de dille toe en laat de saus mooi binden, breng op smaak met peper en zout. Schik de asperges op grote borden en overgiet met de warme saus. Verdeel op de asperge-uiteinden de pasta en schik hierop de salade, werk af met de garnalen.
- 12 Verse Witte Asperges
- 150 Gr Tagliatelle
- 2 Porties Verse Gemengde Sla
- 200 Gr Garnalen
- 1 Eetlepel Vers Gehakte Dille
- 1 Dl Droge Witte Wijn
- 1 Dl Room
- Boter
- Witte Peper & Zout