Bahmi Met Paksoi En Roerei

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta

Bahmi Met Paksoi En Roerei Bereidingwijze

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd ondertussen de paksoi in brede repen en was de kerstomaatjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de paksoi en de kerstomaatjes 2 minuten. Klop de eieren en de sambal snel door elkaar en schenk dit bij de groenten in de wok. Roer tot het ei is gestold. Meng vervolgens een half kopje water en de boemboe erdoor. Meng het groenten-eimengsel met de mie en roerbak de bahmi nog een paar 3 minuten.

Boodschappenlijstje
  • 1 Zak Conimex Chinese Eiermie
  • Struik Paksoi
  • 250 Gr Kerstomaatjes
  • Conimex Wok Olie
  • 2 Eieren
  • Halve El Conimex Sambal Badjak
  • Bakje Conimex Boemboe Bahmi Goreng
Probeer ook eens...