Baverois Met Aardbeien

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Baverois Met Aardbeien Bereidingwijze

Splits de eieren met de eierscheider in eiwit en eidooier Bewaar het eiwit in de diepvries voor bijvoorbeeld schuimgebak of pavlova?s Week de gelatine in ruim koud water Roer de dooiers met de suiker dikschuimig Verwarm de melk in een pan tot het kookt Voeg een beetje warme melk al roerende toe aan de dooiers Los hierin de goed uitgeknepen gelatine op Roer de aardbeienpuree er doorheen en laat afkoelen Klop de slagroom stijf en voeg die toe aan het aardbeienmengsel Spoel 4 puddingvormpjes om met koud water Vul ze met de bavarois en laat ze in de koelkast opstijven Reken 3-4 uur en neem ze er dan uit Voeg de garnering toe

Boodschappenlijstje
  • 3 Eieren
  • 10 Gram Gelatine
  • 125 Gram Poedersuiker
  • 2,5 Dl Melk
  • 225 Gram Gepureerde Aardbeien
  • 2,5 Dl Slagroom
  • Verse Aardbeien
Probeer ook eens...