Gember Cakejes Met Glazuur

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Gebak

Gember Cakejes Met Glazuur Bereidingwijze

Benodigdheden voor 12 stuks : Verwarm de oven voor op 160°C. Klop boter en suiker met een mixer tot een witte massa. Voeg, met de mixer aan, de eieren toe. Schep de gember en de bloem luchtig door het beslag en verdeel over de vormpjes. Bak de cakejes in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Haal uit de oven en laat even afkoelen voordat u ze uit de vormpjes haalt. Roer voor het glazuur alle ingrediėnten tot een glad papje en bestrijk de cakejes hiermee. Laat opstijven.

Boodschappenlijstje
  • 185 Gram Boter
  • 150 Gram Suiker
  • 2 Eieren
  • 3 Bolletjes Gember
  • 175 Gram Bloem
  • 2 Theelepels Bakpoeder
  • Voor Het Glazuur :
  • 150 Gram Poedersuiker
  • 3 Eetlepels Kokend Water
  • 1 Eetlepel Gembersiroop
Probeer ook eens...