Warme Geitenkaas Met Portrozijnen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeIn hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 minuten verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder. Bereiden In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.
- 75 Gr Rozijnen
- 1 Dl Witte Port
- 1 Zakje Vanillesuiker
- (versgemalen) Zwarte Peper
- Kruidnagelpoeder
- 4 Sneetjes Witbrood
- 1 Zakje Walnoten
- 1 Pakje Chèvre De Bellay (113 G)