Tijgergarnalen Met Korianderdip

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Tijgergarnalen Met Korianderdip Bereidingwijze

1. Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snij de andere in 6 partjes. Hak de koriander en vermeng met de mayonaise en het limoensap. Zet koel weg. 2. Vermeng het chilipoeder met het komijnpoeder, de limoenschil en het paneermeel. Kruid met peper en zout. 3. Klop de eieren los. Haal de garnalen achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel. 4. Verhit een beetje olie in een diepe braadpan en roerbak er de garnalen in. Laat ze even uitlekken op keukenpapier. Serveer ze nog warm, met de korianderdipsaus en de limoenpartjes.

Boodschappenlijstje
  • 20 Tijgergarnalen, Gepeld Tot Het Staartje
  • 2 Eieren
  • 6 El Mayonaise
  • 1 Bosje Koriander
  • 2 Limoenen
  • 125 Gr Paneermeel
  • 2 El Bloem
  • 2 Tl Komijnpoeder
  • Halvwe Tl Chilipoeder
  • Zout En Versgemalen Peper
  • Arachideolie
Probeer ook eens...