Nachoschotel
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheut olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng het op smaak met tacokruiden. Pel de uien en snijd ze in ringen. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen. Verdeel de chips over de bakplaat, verdeel het gehakt de uienringen, paprika, jalapeñopepers en geraspte kazen erover. Bak het ca. 10 minuten in de oven, tot de kaas mooi over het gerecht gesmolten is.
- Knoflookteentje
- Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
- 250 Gr Rundergehakt
- 1 El Tacokruiden
- 2 Rode Uien
- 2 Gele Paprika
- 200 Gr Nacho Chips
- 75 Gr Geraspte Cheddar Kaas
- 1 El Jalapeño Pepers
- 75 Gr Geraspte Jonge Kaas