Buideltje Van Brikdeeg Met Appel En Kalfszwezerik

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Buideltje Van Brikdeeg Met Appel En Kalfszwezerik Bereidingwijze

6 minuten Kook de kalfszwezeriken beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen. Verdeel in 4 porties. Schil en ontpit de appel. Leg het brikdeeg op het werkvlak en schik er de appelen en de kalfszwezeriken op. Bind ze op met de bieslook. Smeer ze in met de Solo Vloeibaar en schuif ze 6 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven. Warm de olijfolie met de azijn en laat er de spinazie kort in stoven. Schik de spinazie op de borden. Breng op smaak met peper en schik op ieder een buideltje.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Kalfszwezerik
  • 6 El Solo Vloeibaar
  • 2 Appels
  • 8 Brickdeeg Vellen
  • Bieslook
  • 1 Dl Bertolli Extra Vierge Olijfolie
  • 4 El Ciderazijn
  • Peper
  • 400 Gr Jonge Blaadjes Spinazie
Probeer ook eens...