Tomatendipsaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Maaike Klein Ganseij » Type: Meer van het type: Anders

Tomatendipsaus Bereidingwijze

Pel de sjalot en de tenen knoflook en snij deze doormidden doe ze daarna in een blender en doe daar de basilicum aan toe en wacht tot alles is fijngehakt. vervolgend moeten de tomaten gehalveerd worden en bij de rest in de blender draai tot dat de tomaat goed is fijngehakt. giet er al draaiend olijfolie bij en breng het mengsel eventueel op smaak met zout en peper. Vervolgens halveer je de chilipepers in de lengte en schep deze door de saus en serveer deze op kamertemperatuur als laatste voeg je de basilicum blaadjes toe!

Boodschappenlijstje
  • 1 Stuks Sjalot
  • 2 Teentjes Knoflook
  • 1 Hand Basilicumblaadjes
  • 500 Gram Tomaten
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 2 Stuks Groene Chilipepers
Probeer ook eens...