Spareribs Met Oestersaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Spareribs Met Oestersaus      Bereidingwijze

Bereidingstijd: 0-10 minuten Bereidingswijze 1. Meng alle ingrediŽnten voor de laat de varkenskrabbetjes tenminste 8 uur marineren. 2. Braad spareribs onder matig vuur tot hij zacht en mooi van kleur is, ondertussen bedruipen met de overgebleven marinade.

Boodschappenlijstje
  • 1.5 Kilo Varkenskrabbetjes 20 Min Gekookt En Afgekoeld
  • Voor De Marinade;
  • 100 Ml Honing
  • 4,5 Eetlepels Sojasaus
  • 4 Eetlepels Oestersaus
  • 1 Eetlepel Bruine Suiker
  • 2 Teentjes Knoflook, Uitgeperst
  • 2 Eetlepels Verse Gemberwortel, Geraspt
  • 1 Eetlepel Tomatenpuree
  • 100 Eetlepel Olie
  • 1/4 Theelepel Kaneelpoeder
  • 1/4 Theelepel Cayennepeper
  • 2 Theelepels Zout
Probeer ook eens...