Spareribs Met Oestersaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 0-10 minuten Bereidingswijze 1. Meng alle ingrediënten voor de laat de varkenskrabbetjes tenminste 8 uur marineren. 2. Braad spareribs onder matig vuur tot hij zacht en mooi van kleur is, ondertussen bedruipen met de overgebleven marinade.
- 1.5 Kilo Varkenskrabbetjes 20 Min Gekookt En Afgekoeld
- Voor De Marinade;
- 100 Ml Honing
- 4,5 Eetlepels Sojasaus
- 4 Eetlepels Oestersaus
- 1 Eetlepel Bruine Suiker
- 2 Teentjes Knoflook, Uitgeperst
- 2 Eetlepels Verse Gemberwortel, Geraspt
- 1 Eetlepel Tomatenpuree
- 100 Eetlepel Olie
- 1/4 Theelepel Kaneelpoeder
- 1/4 Theelepel Cayennepeper
- 2 Theelepels Zout