Heerlijke Aubergines

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Jooske ten Brinke » Type: Meer van het type: Anders

Heerlijke Aubergines Bereidingwijze

De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed droogmaken. Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes en hak de knoflookteentjes fijn. Fruit de knoflook in de hete olijfolie. Voeg de reepjes aubergine, de stukjes ui, de helft van de peterselie, de ketchup en de witte wijn toe. Op smaak brengen met zout en peper. Afdekken en 15 minuten bakken, terwijl u af en toe even roert. Met de rest van de peterselie bestrooien en opdienen.

Boodschappenlijstje
  • 4 Aubergines
  • 1 Grote Ui
  • Half Kopje Verse Peterselie
  • 3 Teentjes Knoflook
  • 1 Vierde Kopje Witte Wijn
  • 1 El Ketchup
  • 2 El Olijfolie
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...