Croque Met Brugse Kaas
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeBeleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er een draai van de pepermolen over, sluit af met een sneetje brood en smeer wat boter aan de buitenkant van de broodjes. Werk af in het croque-monsieurapparaat, grill(pan) of koekenpan tot ze mooi knapperig zijn. Schik ondertussen wat verse salade op elk bord. Snij tenslotte elke croque in driehoekjes middendoor en serveer bij de salade.
- 8 Sneetjes Brood (liefst Klein Vierkant)
- Brugse Kaas, Hier Met "broodje Classic Pain"
- Ontvette Gekookte Ham
- 2 Mooie Dikke Tomaten
- Boter, Zwarte Peper Uit De Molen
- Salade Naar Keuze