Sorbet Van Framboos Met Bladerdeegtaartje

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Sorbet Van Framboos Met Bladerdeegtaartje Bereidingwijze

Laat de oven voorverwarmen op 180°. Plaats de bladerdeeg in de zes met Solo vloeibaar ingesmeerde bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast. Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven. Haal er het bakpapier terug af en verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen. Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de Solo Delifine aan toe. Giet dit mengsel over de frambozen. Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de crème in het oog. Op de bodem van elk bord, doe je wat frambozenconfituur. Plaats daarop het taartje en op het taartje 1 grote bol van de sorbet.

Boodschappenlijstje
  • Frambozensorbet
  • 10 Gr Solo
  • 500 Gr Frambozen
  • 3 Soeplepels Solo Delifine
  • 1 Soeplepel Poedersuiker
  • 120 Gr Frambozenkonfituur
  • Solo Vloeibaar Voor De Vormpjes
  • Bladerdeeg
  • 1 Ei
  • 2 Eierdooiers
Probeer ook eens...